Teb Yatırım

Çağrı Merkezi
0 850 222 08 66
TEB Yatırım’ı
Keşfet
Mouse Gif

İşlem
Aracılığı

İşlem Aracılığı Hizmetlerimiz ile yatırımcılarımızın hedeflerine ulaşmak için ihtiyaç duyduğu finansal ürün ve çözümleri kapsamlı bir şekilde sunuyoruz.

Yatırım
Danışmanlığı

Sermaye piyasalarındaki ürün çeşitliliğinin giderek derinleştiği yatırım dünyasında, müşterilerimizin hedefleri doğrultusunda danışmanlık veriyoruz.

Kurumsal
Finansman

Hedefleriniz doğrultusunda alternatif finansman ürünleri ile katma değer yaratan hizmetler sunuyoruz.

Araştırma

Profesyonel kadromuz ile tüm piyasalarda sizler için kapsamlı ve güncel içerikler üretiyoruz.

Keşfet, Hedefle, Takip Et

TEB YATIRIM PRIME işlem platformlarını hemen keşfedin, yatırımlarınızı size en uygun platformda yönetin.

TEB YATIRIM PRIME

MOBİL

TEB YATIRIM PRIME

WEB

TEB YATIRIM PRIME

GO

TEB Yatırım Duyurular

15 Nisan 2024

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Halka Arz Oluyor

Konsorsiyum üyesi olarak yer alacağımız Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arzı talep toplama tarihleri 17-18-19 Nisan 2024 olarak belirlenmiştir. 27.283.112 TL nominal pay sermaye artırımı, 6.074.338 TL nominal pay ortak satışı olmak üzere toplamda 33.357.450 TL nominal pay 135,00 TL sabit fiyatla satışa sunulacaktır. Halka açıklık oranı %10,08 ve halka arz büyüklüğü 4,503 milyar TL olarak hesaplanmaktadır. Halka arz edilecek payların, %80’inin yurt içi bireysel yatırımcılara, %20’inin yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edilmesi planlanmaktadır. Konsorsiyum üyeleri yalnızca yurt içi bireysel yatırımcılar kategorisinden talep toplayabilecektir.

Halka Arza TEB Yatırım Şubeleri, CEPTETEB Mobil Uygulaması  ve CEPTETEB Internet Şubesi/Yatırım/Halka Arzlar menüsü üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Halka Arz belgelerine aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz. 

15 Şubat 2024

Presidents’ Day günü nedeniyle ABD işlem saatlerinde değişiklik

Değerli Müşterilerimiz,

19 Şubat 2024 Pazartesi günü Presidents’ Day tatili nedeniyle ABD hisse senedi piyasası 1 iş günü süreyle kapalı olacaktır. 

Bilgilerinize.

10 Ocak 2024

Martin Luther King, Jr. Günü Nedeniyle ABD İşlem Saatlerinde Değişiklik

Değerli Müşterilerimiz,

15 Ocak 2024 Pazartesi günü Martin Luther King, Jr. tatili nedeniyle ABD hisse senedi piyasası 1 iş günü süreyle kapalı olacaktır. 

Bilgilerinize.

TÜM DUYURULAR

İnternet sitemize yerleştirilen çerezler ve diğer yöntemlerle elde edilen verilerinizin işlenmesi konusunda, çerez politikamızı da içeren Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

TAMAM

GÖNDER